Bericht versturen

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd fskbearing@hotmail.com 86-510-82713083

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd Bedrijfprofiel

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd
Main Market:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Business Type:
Fabrikant , Verdeler/groothandel , Importeur , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper , Andere
Brands:
FSK
No. of Employees:
100~150
Jaarlijkse Verkoop:
5000000-8000000
Gevestigd jaar:
1999
Export p.c:
90% - 100%
Gediende klanten:
5000+
Company Details

Gevestigd in 2005, is FSK om over de hele wereld één van de belangrijkste professionele leveranciers voor lagers gegroeid te zijn. Wij vergen trots in elk enig product dat wij verkopen. Onze lagers zijn in hete verkoop met betere kwaliteit en lage tarifering. U kunt worden verlicht en vertrouwend op ons voor onze professionele dragende technologie en dienst, is ons vriendschappelijk Engelstalig team altijd bereid om u met het invoeren van procedures, productvragen en technische ondersteuning uit te helpen. En wij beloven om u of uw cliënt met onze producten en diensten trots te maken.

 

 

FSK is deskundig in autolagers (de Lagers van de Wielhub, Vrachtwagenlagers, de Lagers van de Koppelingsversie en enz.), en beroemde merklagers zoals SKF, FAG, INA, NSK, NTN, NACHI, KOYO, TIMKEN, FYH enz., met lagerssoorten zoals Diepe Groefkogellagers, Verminderde Rollagers, Cilindrische Rollagers, Sferische Rollagers, de Lagers van de Naaldrol, de Kogellagers van het Hoofdkussenblok, Ceramische Lagers en enz., bieden wij lagers aan aan over de hele wereld, vooral aan Arabische Saoediger -, de Turkse, Russische Federatie van Iran, Bulgarije, Brazilië en enz. Onze kwaliteit en prijs stellen elk van onze klanten tevreden en leiden tot goede zakelijke relatie voor lange termijn.

 

 

De dragende ervaring op lange termijn, de uitstekende lagerstechnologie, de professionele verkoop en het naverkoopteam, adequate voorraden, geen om het even welk aarzelen om met ons nu te contacteren!

Services

Q: Levering en Vervoer

Er zijn drie manieren om de goederen te leveren.
Men is Uitdrukkelijk, zoals DHL, UPS, TNT en Fedex. De last van hen is van US$ 10.0/KG aan US$ 15.0/KG als wij de vracht in China betalen. Het is het geschiktst wegens huis-aan-huis. Deze methode is geschikt aan een paar goederen zoals minder dan 20KG.
Een andere is luchtpakket, zou u naar luchthaven moeten gaan de goederen nemen youselves. De last is goedkoper dan uitdrukkelijk, maar u zou de lasten van Inklaring moeten betalen en wij zouden de lasten van ontruiming van goederen moeten betalen, worden deze lasten bevestigd geen kwestie welk gewicht of volume het is. Deze methode is geschikt aan de goederen die meer dan 100KG zijn.
De rest is het oceaan verschepen, is het eerder goedkoop, en het zal ongeveer 15-30 dagen aan de haven vergen als u in Noord-Amerika of Europa bent.
In het algemeen leveren wij de steekproeven door Uitdrukkelijk, zoals DHL, UPS, TNT en Fedex, en verschepen de goederen van orde door oceaan te verschepen.

 

Q: Betaling

 

Door onherroepelijke L/C bij gezicht, door T/T: 30% storting, 70%-saldo vóór de verzending.

 

Q: Eisen en winst

 

Normaal, worden wij altijd uw bevestiging vóór u plaats een orde. Als er sommige producten met gebreken zijn, kunt u hen terugkeren en wij zullen wijzigen voor de vracht van deze producten met gebreken maken. Zeker, kunt u ons ook vragen om deze producten met gebreken zo spoedig mogelijk te vervangen. Wij zullen allen bevrachten voor hen betalen.

 

 

 

History

2005 12,24 toonden wij op 5de CHINA de INTERNATIONALE de INDUSTRIEmarkt, onze bedrijfszaken, en bereikte goede resultaten bevordert.
2006 7,15 hebben wij meer partners bereikt om de de leveringskanalen van het bedrijf verder uit te breiden. Nu mijn bedrijf om SKF, FAG, INA, NTN, internationaal merk te verstrekken.
2007 4,16 in het tweede boekjaar, hebben wij meer partners bereikt om de de leveringskanalen van het bedrijf verder uit te breiden. Nu kan ik lagers aan SUZUKI, Caterpillar, Ford aanbieden.

2008 5,18 in geïndustrialiseerde producten, hebben wij de volgende zaken, diepe Groefkogellagers, Spitse Rollagers, de Kogellagers van het Hoofdkussenblok, Cilindrische Rollagers, Sferische Rollagers, de Lagers van de Naaldrol, de Lagers van de Wielhub etc. geïdentificeerd.

2009 6,26 wij Hanover Messe in Duitsland bekijken, bevordert onze bedrijfszaken, en vond meer partners.
2010 9,30 tonen wij op CHINA de INTERNATIONALE DRAGENDE INDUSTRIE EXHIBTION, meer zaken kreeg.
2011 5,26 bezochten wij Hanover Inudstries Messe opnieuw, erkennend het gebrek aan ons bedrijf. Krijg meer inzicht voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf, die het idee de weg bereiden.

 2012.8.21 zullen wij de MIDEST-MARKT in Paar en de INTERNATIONALE DRAGENDE INDUSTRIE EXHIBTION die in Shanghai bezoeken, hoop van CHINA elk van onze nieuwe en oude vrienden ontmoeten.

Our Team
  • Professioneel RD-Team
  • De meeste ernstig-Gelete op Arbeider
  • Professioneel Verkoopteam
  • Beroeps na Verkoopteam

 

Ongeveer ons
Contacten
Contacten: Ms. Kayee Fan
Fax: 86-510-82713082
Contact nu
Post ons