Bericht versturen

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd fskbearing@hotmail.com 86-510-82713083

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd Bedrijfprofiel
Kwaliteitscontrole
Huis >

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Certificates
CHINA Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd certifications
Standard:CE Certification
Number:BVE0809185
Issue Date:2012-09-20
Expiry Date:2016-09-19
CHINA Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd certifications
Standard:ROHS Certification
Number:06003RH
Issue Date:2013-02-18
Expiry Date:2017-02-17
QC Profile

FSK-Kwaliteitscontroleprocédé

 • Elke dragende reparatie begint met een gedetailleerd pre-inspection proces dat een schadebeoordeling, dimensionale metingen, hardheidslezingen en aanbevelingen voor reparatieprocedures omvat. De definitieve inspecties worden uitgevoerd nadat een reparatie wordt voltooid en samen met pre-inspection gedocumenteerd.
   
 • De inspectiegegevens voor elk lager zijn gedocumenteerd en permanent geregistreerd. Bovendien, behandelt thermisch al materiaal, en de dimensionale certificatie zijn gedocumenteerd en traceable aan hun oorsprong.
   
 • Uw volledige tevredenheid is onze #1-prioriteit. Het effect die de Diensten dragen bevindt zich achter onze kwaliteit door een garantie op onze dragende reparaties en douane vervaardigde lagers aan te bieden.
   
 • Al inspectiegegeven wordt permanent gesteund dagelijks aan een veilige, verre plaats met militaire rangencryptie. Uw dragende gegevens zijn beschikbaar op elk ogenblik voor verwijzing. Al inspectieinformatie wordt gehouden vertrouwelijk en aan onze verre server via een SSL-verbinding met 128 bits doorgegeven.
   
 • Helpen zijn kwaliteitsbewakingsinspanningen steunen, handhaaft het Effectlager twee Schone Zalen en zijn werk van de smeringsdienst wordt uitgevoerd onder Klasse 100 Stroombanken. Het overzichtsmateriaal van het effect wordt het Dragende gebruik met inbegrip van digitale smering & wegende systemen om het correcte bedrag & het gewicht te verzekeren geïntroduceerd in elk dragend Effectlager opnieuw smeert.

 

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd kwaliteitscontrole 0

 

Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd kwaliteitscontrole 1Wuxi FSK Transmission Bearing Co., Ltd kwaliteitscontrole 2

 

 

Ongeveer ons
Contacten
Contacten: Ms. Kayee Fan
Fax: 86-510-82713082
Contact nu
Post ons